Dear Families,

Our Pre-Nursery bees giggled excitedly as they tried to prevent the cold, coloured ice rounds from slipping out of their hands. “It’s very cold and slippery,” they exclaimed excitedly as they rubbed the ice on art paper. The excitement turned into amazement when colourful patterns began to form. This sensorial messy play helped improve our little bees’ finger dexterity while giving them a chance to experiment with different materials and textures.

To enhance their understanding of size, our Nursery bees were tasked with sorting coloured rectangular cut-outs according to size in their Math lesson. Separating the rectangles in separate sections of a piece of paper, this hands-on activity reinforced the children’s concept of big and small while learning about colours and shapes.

‘There are more hamsters than birds and fewer cats than rabbits.’

Our K2 bees, meanwhile, learned to record and analyse data to arrive at various conclusions. Using Legos pieces to represent each unit of data and to create block graphs, they managed to make comparisons between quantities in their Math lesson. Aren’t they smart?

‘Ice-cream Day is my happy day. Come every Monday to blow my blues away!’

Monday this week was perhaps our little bees’ favourite day as they were treated to ice-cream. Be it chocolate, vanilla or strawberry flavour, you can’t beat the love for this cold tasty treat, which is about to become a buzzing weekly affair at Kinder Labz. It was two thumbs up for ice-cream from all our little bees!

Once again, we wish everyone a safe and happy weekend.

Keluarga yang dihormati,

Anak lebah Pra-Nurseri kami tertawa dengan teruja apabila mereka berusaha mengelakkan ketulan ais berwarna dari tergelincir dari tangan mereka. “Ia sangat sejuk dan licin,” jawab mereka apabila menggosokkan ais di atas kertas seni. Kegembiraan berubah menjadi kekaguman apabila corak berwarna mula terbentuk. Aktiviti sensorial ini membantu meningkatkan ketangkasan jari anak lebah kami sambil memberi peluang kepada mereka untuk bereksperimen dengan bahan dan tekstur yang berbeza.

Untuk meningkatkan pemahaman mereka tentang saiz, anak lebah Nurseri ditugaskan menyusun potongan segi empat tepat berwarna mengikut saiz berbeza dalam pelajaran matematik mereka. Mengasingkan segi empat tepat dalam bahagian berasingan sehelai kertas, aktiviti langsung ini mengukuhkan konsep besar dan kecil sambil belajar mengenai warna dan bentuk.

“There are more hamsters than birds and fewer cats than rabbits.”

Anak lebah K2 kami, sementara itu, belajar merekod dan menganalisa data untuk mendapatkan pelbagai kesimpulan. Menggunakan kepingan lego untuk mewakili setiap unit data dan membuat graf blok, mereka berjaya membuat perbandingan antara kuantiti dalam pelajaran matematik mereka. Adakah mereka pintar?

‘Hari ais krim adalah hari bahagia saya. Datanglah setiap hari Isnin untuk membuang kemurungan saya’.

Isnin minggu ini mungkin merupakan hari kegemaran anak lebah kami kerana mereka dapat makan ais krim. Sama ada rasa coklat, vanila atau strawberi, anda tidak boleh mengalahkan rasa sayang kepada hidangan lazat sejuk ini, yang akan menjadi hidangan mingguan di Kinder Labz.

Sekali lagi, kami mengucapkan selamat berhujung minggu kepada semua orang.

亲爱的家长,

我们预备幼儿班的小蜜蜂兴奋地咯咯笑着,因为它们试图防止冰冷的彩色冰块从他们手中滑落。他们在美术纸上摩擦冰块时兴奋地喊道:”这很冷,很滑”。当五颜六色的图案开始形成时,他们的兴奋变成了惊奇。这种感官上的混乱游戏有助于提高我们小蜜蜂的手指灵活性,同时让他们有机会尝试使用不同的材料和质地。

为了增强他们对大小的理解,我们幼儿班的小蜜蜂们在数学课上被要求按照大小对彩色长方形剪纸进行分类。这个实践活动将长方形分在一张纸的不同部分,在学习颜色和形状的同时,加强了孩子们对大和小的概念。

“There are more hamsters than birds and fewer cats than rabbits.”

与此同时,我们幼二班的小蜜蜂学会了记录和分析数据以得出各种结论。他们用乐高积木碎片来表示每个单位的数据,并制作了方块图,在数学课上成功地对数量进行了比较。他们是不是很聪明啊?

“冰淇淋日是我最快乐的一天。每周一来吹走我的忧郁!”本周的星期一也许是我们的小蜜蜂最喜欢的一天,因为他们被请去吃雪糕。无论是巧克力味、香草味还是草莓味,你都无法战胜对这种冰冷美味的热爱,这即将成为Kinder Labz每周的热闹事。我们所有的小蜜蜂都对冰激凌竖起了两个大拇指!

我们再次祝愿大家有一个安全和快乐的周末。